Logo firenze moto 480x240 brown

01 leather touch final new logo png

 

Το Ιταλικό δέρμα είναι πασίγνωστο παγκοσμίως για την ποιότητα του. Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους οίκους μόδας αλλά και σε οποιονδήποτε σχετίζεται έστω και ελάχιστα με την μόδα. Η πιο διάσημη περιοχή της Ιταλίας για την παραγωγή δερμάτων είναι η Tοσκάνη, η οποία είναι και η γενέτειρα των περισσότερων κορυφαίων Ιταλικών Οίκων μόδας που υπάρχουν σήμερα (Gucci, Prada, Tuscany Leather κα) και οι οποίοι κυριαρχούν και κατευθύνουν την παγκόσμια μόδα. Το δέρμα Τοσκάνης είναι από τις βασικότερες αιτίες που η Ιταλική μόδα ταυτίστηκε με την λέξη "Φινέτσα" και ένας από τους σημαντικότερος λόγους που η Ιταλική μόδα κυριάρχησε στον κόσμο. Το δέρμα Τοσκάνης χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά από τους καλυτέρους οίκους μόδας, για να παρουσιάσουν τις δερμάτινες τσάντες τους, τα δερμάτινα πορτοφόλια, τα δερμάτινα είδη ταξιδίου τους, αλλά και δερμάτινα ρούχα και παπούτσια, ενώ χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή των δερμάτινων εσωτερικών για τα αυτοκίνητα και τα πολυτελή σκάφη.

Η Φλωρεντία, πρωτεύουσα της Τοσκάνης, μοιράζεται την κορυφαία ποιότητα δερμάτων δημιουργώντας είδη και μόδα, μοναδικά στον κόσμο. Στην Τοσκάνη και στη Φλωρεντία, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές δερματίνων ειδών -από μεγάλους οίκους έως μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις-, που κατασκευάζουν δερμάτινα είδη πολλές δεκαετίες και συχνά εκθέτουν τα είδη τους στους δρόμους της Φλωρεντίας.

Το γεγονός λοιπόν ότι το Ιταλικό δέρμα είναι το δέρμα που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας της Ιταλίας και όχι μόνο, το έχει κάνει να αποκτήσει τη φήμη του καλύτερου και ποιοτικότερου δέρματος στον κόσμο.


Στην LeatherTouch, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την υψηλότερη ποιότητα δέρματος που υπάρχει στην Ιταλική Τοσκάνη. Γι' αυτό και όλα μας τα προϊόντα έχουν ένα χρόνο εγγύηση αν και η πραγματική τους εγγύηση είναι για μια ζωή! Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα δέρματα που υπάρχουν στην Τοσκάνη, διότι μόνο έτσι μπορούμε είμαστε ανταγωνιστικοί με τους μεγαλύτερους Ιταλικούς Οίκους και να σταθούμε αντάξιοι της Ιταλικής μόδας και ποιότητας που θέλουμε να υπηρετούμε! Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των πελατών μας που ξέρουν τι θέλουν! 

Ποιότητα, Πολυτέλεια, Μόδα, Αποκλειστικότητα


Η μόδα είναι περαστική και οι τάσεις της μόδας αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά μια δερμάτινη τσάντα δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και δεν χάνει ποτέ το στυλ της!

Υπάρχει καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή από μια μαύρη Ιταλική δερμάτινη Business τσάντα για την συνάντηση σας με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ή για την συνέντευξη σας σε μια νέα καριέρα, ή για το επαγγελματικό ραντεβού σας με έναν πελάτη σας?

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον άνθρωπό σας σε μια βραδινή σας έξοδο, δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από ένα δερμάτινο Nappa τσαντάκι ή μια Ιταλική τσάντα από φίνο δέρμα.

Αν θέλετε να κάνετε ένα Fashion Statement, δεν υπάρχει κεφάλι που δεν θα γυρίσει όταν περνάτε δίπλα του με μια κόκκινη Melissa της συλλογής μας.

Αν ταξιδεύετε συχνά, αν είστε σε μια εκδρομή με την παρέα σας, δεν υπάρχει κανείς που δεν θα κοιτάξει μια Berlin με παλαιωμένο δέρμα και τις μοναδικές αντικέ λεπτομέρειες...

Αν διαθέτετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια ιταλική δερμάτινη τσάντα, μην σκέφτεστε αν το αξίζει! Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άλλο υλικό που να συγκρίνεται με την μυρωδιά και την αίσθηση που νιώθετε όταν αγγίζετε μια αυθεντική Ιταλική δερμάτινη τσάντα. Με το πέρασμα των χρόνων η δερμάτινη τσάντα σας θα γίνεται "πλουσιότερη", τόσο σε όψη όσο και σε αίσθηση. Δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ δύο ίδιες δερμάτινες τσάντες. Κάθε δερμάτινη τσάντα, κάθε δερμάτινο πορτοφόλι ή δερμάτινη βαλίτσα, έχει τις δικές της φυσικές ιδιομορφίες στο δέρμα της, που την κάνουν αληθινά μοναδικό κομμάτι, ένα κομμάτι που κρατάτε μόνο εσείς!


Μήπως εν τέλει, η αγορά ποιοτικών δερμάτινων ειδών είναι φθηνότερη από οποιοδήποτε άλλο ύφασμα ή υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή δερμάτινων αξεσουάρ? Αυτό είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε από μόνοι σας! Εμείς, αυτό που θα σας πούμε είναι ότι το δέρμα σίγουρα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, δεν ξεθωριάζει, δεν παλιώνει και είναι το πιο πολυτελές υλικό μόδας που υπάρχει. Στην Leathertouch παρέχουμε όχι μόνο τα καλύτερα δέρματα αλλά και ασυναγώνιστη Ιταλική σχεδίαση στα προϊόντα μας. Ο προμηθευτής μας, ένας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους ιταλικούς οίκους δερματίνων ειδών και αξεσουάρ, δεν προμηθεύει μόνο εμάς, όσο και να θέλουμε κάτι τέτοιο. Τα καταστήματα του είναι διάσπαρτα στην Νέα Υόρκη, Παρίσι, Τόκιο, Λονδίνο, και φυσικά στην Φλωρεντία και επιτέλους... Στη δική μας Αθήνα!


 

Με τόσα διαφορετικά δέρματα και τόσες χώρες να κατασκευάζουν δερμάτινα είδη σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του Ιταλικού δέρματος κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι είναι τόσο ιδιαίτερο στο Ιταλικό δέρμα και γιατί έχει τόσο αυξημένο κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι μια "κατασκευασμένη" φήμη που δημιουργήθηκε από τους Ιταλικούς Οίκους μόδας, ή πραγματικά υπάρχουν λόγοι που το κάνουν αγαπημένο υλικό για την κατασκευή δερματίνων ειδών από όλους τους μεγάλους οίκους?

Πρέπει να γνωρίζετε καταρχήν ότι το καλό δέρμα δεν καίγεται, δεν αλλοιώνεται από την ζέστη ή τον καθαρισμό του και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο υλικό έχει μεγάλη αντοχή στην "ταλαιπωρία" και στην διάτρηση, ενώ χαράσσεται πάρα πολύ δύσκολα. Το ποιοτικό δέρμα αντέχει εύκολα την καθημερινή χρήση και δεν απαιτεί παρά ελάχιστη φροντίδα για να παραμένει πάντα σαν καινούργιο. Ένα δέρμα καλής ποιότητας δεν ζεσταίνεται και δεν κολλά το καλοκαίρι, ενώ δεν κρυώνει ή "σκληραίνει" το χειμώνα. Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που αναπνέει και έχει εξαιρετική αντοχή. Συνήθως η ζωή ενός ποιοτικού δερμάτινου προϊόντος είναι όσο και η μέση ζωή του ανθρώπου, δηλαδή 50-70 χρόνια. Το γεγονός μάλιστα ότι ανεξάρτητα από τις τάσεις και τα σχέδια της μόδας, το δέρμα παραμένει πάντα το υλικό της μόδας και των σχεδιαστών, κάνει τα δερμάτινα προϊόντα να μην είναι ποτέ εκτός μόδας!

Η Ιταλική Τοσκάνη διαθέτει παράδοση εκατοντάδων ετών στην παραγωγή και βαφή δέρματος. Και αυτό είναι που κάνει τα Ιταλικά δέρματα καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα ανά τον κόσμο. Η βαφή των δερμάτων στην Τοσκάνη γίνεται μόνο με φυτικές βαφές που έχουν υποστεί βιολογική επεξεργασία. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η βαφή της δερμάτινης τσάντας και του προϊόντος που κρατάτε στα χέρια σας, ούτε ξεβάφει με το πέρασμα των χρόνων ούτε περιέχει χημικά τα οποία έρχονται σε επαφή με το δέρμα σας. Η παλαίωση των δερμάτων γίνεται και αυτή με την πανάρχαια μέθοδο των βυρσοδεψείων της Τοσκάνης όπως γινόταν τόσα χρόνια πριν. Έτσι είστε σίγουροι ότι η δερμάτινη τσάντα ή η δερμάτινη βαλίτσα που αγοράσατε από εμάς είναι ότι καλύτερο ποιοτικά και δεν πρόκειται να "σπάσει" και το προϊόν που αγοράσατε θα σας συντροφεύει σχεδόν για όλη σας την ζωή!


Η ποιότητα, η επεξεργασία και η βαφή των προϊόντων με τις παραδοσιακές μεθόδους, που μόνο στην Τοσκάνη εξακολουθούν να γίνονται όπως ακριβώς 100 χρόνια πριν, είναι ο λόγος που το Ιταλικό δέρμα είναι ποιοτικά τόσο καλύτερο και ασύγκριτο από οπουδήποτε αλλού στον Κόσμο. Να είστε σίγουροι ότι μια αυθεντική Ιταλική τσάντα από καλό δέρμα δεν χρειάζεται καν να την αγγίξετε. Μόνο με το μάτι μπορείτε εύκολα να καταλάβετε εάν μια τσάντα είναι πραγματικά μοναδική!


 Person leatherΌχι φυσικά! Ακόμα και στην πατρίδα του ποιοτικότερου δέρματος στον κόσμο, δεν σημαίνει ότι όλα τα δέρματα έχουν την ίδια ποιότητα! Για αυτό εξάλλου υπάρχουν και φθηνότερα και ακριβότερα δερμάτινα προϊόντα. Το να ξεχωρίσετε ποιό δέρμα είναι καλό και πότε η βαφή του είναι βιολογική, είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και σχεδόν αδύνατο να γίνει από κάποιον που δεν έχει εμπειρία στο δέρμα. Και φυσικά αυτό δίνει χώρο σε πολλούς μεταπωλητές να χρεώνουν τις δερμάτινες τσάντες σαν να ήταν οι πλέον ποιοτικές, ενώ στην ουσία μπορεί να αγοράζετε ένα υποδεέστερο προϊόν.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν το κόστος ενός δερμάτινου προϊόντος όπως μια δερμάτινης τσάντας.

1. Η προέλευση του δέρματος. Το πιο σύνηθες δέρμα για την κατασκευή δερμάτινων ειδών είναι το δέρμα από μοσχάρι. Η εξαιρετική ποιότητα του σε συνδυασμό με την μεγάλη του αντοχή το καθιστούν την δημοφιλέστερη επιλογή για δερμάτινες τσάντες. Φυσικά υπάρχουν πολλά εξωτικά δέρματα που η τιμή αγοράς τους όμως είναι για πολλούς απαγορευτική, ενώ έχουν μειωμένη αντοχή και απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα. Τέτοια δέρματα είναι το δέρμα κροκόδειλου, δέρμα πύθωνα, δέρμα στρουθοκαμήλου, δέρμα καρχαρία, δέρμα αντιλόπης, ακόμα και δέρμα από σαλάχι. Η σπανιότητα του δέρματος καθορίζει φυσικά και την τιμή του.

2. Η κοπή του δέρματος.Το δέρμα έχει πολλές "στρώσεις". Η εξωτερική στρώση του δέρματος είναι η πιο λεπτή, και αυτή που απαιτεί την δυσκολότερη και πιο επιδέξια επεξεργασία προκειμένου να απομονωθεί. Υπάρχει λοιπόν η πρώτη στρώση -κοπή- ενός δέρματος, η δεύτερη αλλά και η τρίτη κοπή, ενώ ένα δερμάτινο προϊόν μπορεί να έχει φτιαχτεί ακόμα και με υπολλείματα και περισσευούμενα κομμάτια δέρματος.


Στην LeatherTouch χρησιμοποιούμε μόνο δέρματα πρώτης κοπής, και σας παρέχουμε την απόλυτη ποιότητα δέρματος.


3. Η επεξεργασία του δέρματος. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επεξεργασία του δέρματος αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα κόστους. Στην Τοσκάνη χρησιμοποιείται μόνο η αρχαία μέθοδος επεξεργασίας όπου απαιτείται χειρονακτική εργασία από εξειδικευμένους τεχνίτες με παράδοση και ιστορία χρόνων στην βυρσοδεψεία. Αυτός ήταν και ο λόγος της ίδρυσης του Consortium Βυρσοδεψίας Τοσκάνης. Να διασφαλίσουν την ποιοτική παραγωγή δερματίνων ειδών, και τις παραδοσιακές μεθόδους, από τρίτους κατασκευαστές.

4. Η μέθοδος βαφής.  Τα δέρματα που έχουν υποστεί βιολογική βαφή είναι σαφώς ακριβότερα από δέρματα που έχουν βαφτεί με spray μπογιάς. Επίσης τα δέρματα που έχουν παλαιωθεί με το χέρι είναι ακριβότερα από αυτά που η παλαίωση έχει γίνει με χημικά. Τα δέρματα Τοσκάνης οφείλουν την φήμη τους στην βιολογική επεξεργασία και βαφή. Για την προστασία στης μεθόδου αυτής μάλιστα έχουν προχωρήσει και στην δημιουργία αντίστοιχου οργανισμού ελέγχου που βεβαιώνει την ποιότητα της βαφής, κάτι που γίνεται μόνο στην Τοσκάνη. Το παρακάτω σήμα θα το βρείτε μόνο εφόσον το δέρμα έχει υποστεί βιολογική βαφή στην Τοσκάνη και είναι πραγματική εγγύηση ποιότητας.


Τα προϊόντα μας φέρουν την πιστοποίηση της βιολογικής βαφής του Tuscany Leather Consortium. Μια πιστοποίηση που απαγορεύεται να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε εταιρία εκτός και χρησιμοποιεί όχι μόνο βιολογική βαφή στα προϊόντα της, αλλά και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο επεξεργασίας των δερμάτων όπως γίνεται στην Τοσκάνη!  

 

 


PELLE CONCIATA AL VEGETALE IN TOSCANA


5. Το χρώμα.  Ένα χρώμα που είναι πιο δημοφιλές από ένα άλλο, είναι λογικό να παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες. Η ποσότητα καθορίζει και την τιμή. Για αυτό και είναι δυσκολότερο να βρείτε δερμάτινες τσάντες με πιο "σπάνια" χρώματα, όπως λευκό, σταχτί, ανοιχτό μπλε, κα.

Στην συλλογή μας μπορείτε να βρείτε μοναδικά χρώματα. Σταχτί ανοιχτό, Σταχτί σκούρο, Λευκό, Πορτοκαλί, Μπλε ανοιχτό και σκούρο καθώς και τα διαχρονικά καφέ, καφέ σκούρο και μαύρο. Ότι και να επιλέξετε σας εγγυόμαστε την βιολογική βαφή του και την απαλή υφή του.

Για αυτό και σας συνιστούμε να μην αγοράζετε προϊόντα επειδή απλά σας λένε ότι είναι ποιοτικά και κυρίως προϊόντα που δεν έχουν εγγύηση αγοράς και ταμπέλα made in Italy. Σας προτείνουμε να αγοράζετε Ιταλικά προϊόντα από αντιπροσωπείες και μεταπωλητές Ιταλικών ειδών και πάντα να ζητάτε να δείτε την ταμπέλα που λέει made in Italy. Επίσης να ρίχνετε μια πολύ προσεκτική ματιά στο αν το δέρμα έχει πόρους -και άρα είναι πραγματικό δέρμα- και στην ποιότητα ραφής ανάμεσα στο δέρμα και στα φερμουάρ και ανάμεσα στις ραφές του δέρματος. Αν διαπιστώνετε κακοτεχνίες, τότε μάλλον δεν πρόκειται για την ποιότητα που σας υπόσχονται ότι θα παραλάβετε!


Σε όλες τις δερμάτινες τσάντες μας, χρησιμοποιούμε μόνο πρώτης κοπής δέρματα, τα οποία βάφονται και παλαιώνονται με τις πιο παραδοσιακές μεθόδους, στα βυρσοδεψεία της Τοσκάνης. Στην συνέχεια επεξεργάζονται με τους πιο παραδοσιακούς τρόπους από ανθρώπους που έχουν χρόνια εμπειρίας και παράδοσης στην επεξεργασία δερμάτων. Όσο πιο παλιές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία των δερμάτων μας, τόσο σύγχρονες είναι οι σχεδιαστικές τάσεις που δημιουργούμε με νέους και φιλόδοξους Ιταλούς σχεδιαστές. Για αυτό και τα προϊόντα μας είναι ασυναγώνιστα. Πιστέψτε μας, όταν κρατήσετε μια Ιταλική μας τσάντα, θα την καταλαβαίνουν όλοι από μακριά!


...Διαβάστε ακόμα...

 Τι σημαίνει Sauvage, Nappa, Wooven Δέρμα?


Copyright © 2023 - LeatherTouch Store. Η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του άρθρου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας είναι παράνομη και διώκεται ποινικά από το νόμο.