01 leather touch final new logo png

"Σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των δερμάτινων αξεσουάρ και σας ταξιδεύουμε στην πιο διάσημη αγορά δερμάτινων ειδών, την Τοσκάνη της Ιταλίας, σε μια συλλογή από πανέμορφες γυναικείες και ανδρικές δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα πορτοφόλια και αξεσουάρ, κατασκευασμένα με τα καλύτερα δέρματα, από Ιταλούς σχεδιαστές" 

H εταιρία LeatherTouch ιδρύθηκε το 2008 και είναι επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του οίκου μόδας Tuscany Leather, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής δερμάτινων προϊόντων και αξεσουάρ από την Τοσκάνη της Ιταλίας.

Η εταιρία ασχολείται -αποκλειστικά και μόνο- με την λιανική και χονδρική διάθεση των προϊόντων του Οίκου.

Logo 2017 rect big black

 

Η διαδικτυακή τοποθεσία www.leathertouch.gr δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει αυτό που πιστεύαμε ότι λείπει από την ηλεκτρονική αγορά της Ελλάδας. Μια ηλεκτρονική τοποθεσία, όπου μπορείτε να βρείτε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικής ποιότητας δερμάτινες τσάντες και προϊόντα από την Ιταλία. Τη χώρα που είναι συνώνυμη του καλού γούστου, του design και της ποιότητας στο χώρο της μόδας.

  

"Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο μοντέρνα συλλογή από άριστης ποιότητας πολυτελείς δερμάτινες τσάντες, βαλίτσες, χαρτοφύλακες και αξεσουάρ, που δεν είναι μόνο η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά ταιριάζουν απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες. Δέσμευση μας είναι η συναλλαγές σας με εμάς να αποτελέσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά επίσης στην εξυπηρέτηση σας πριν και μετά τις αγορές σας."

Αν είστε γυναίκα ή άνδρας που θέλετε να δηλώνετε το προσωπικό σας στυλ και να έχετε στην κατοχή σας μοναδικές δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ, εμείς σας εγγυώμαστε εξαιρετική ποιότητα, ασυναγώνιστη μόδα και μοναδική δεξιοτεχνία στην κατασκευή κάθε προϊόντος που διαθέτουμε.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας, είναι από άριστης ποιότητας δέρματα που προέρχονται αποκλειστικά από την Τοσκάνη, την πιο διάσημη αγορά μοντέρνων δερμάτινων ειδών στον κόσμο. Όλα τα δέρματα μας είναι επεξεργασμένα με βιολογική βαφή, ενώ κάθε τσάντα μας σχεδιάζεται από Ιταλούς σχεδιαστές και κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Τοσκάνη. Η ασυναγώνιστη ποιότητα του δέρματος άλλωστε, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε 24 μήνες εγγύηση αν και η πραγματική διάρκεια ζωής των προϊόντων μας είναι πολύ μεγαλύτερη.

 

Όλοι εμείς στο Leather Touch πιστεύουμε σε τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να επιτύχουμε στη προσπάθεια μας:

  • Στην ποιότητα των προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι μόνο αν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι θα επιστρέψετε σε εμάς.

  • Στην εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Για εμάς, η σχέση μαζί σας δεν τελειώνει τη στιγμή αγοράς, αλλά τότε αρχίζει. Σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νέες παραλαβές και τις προσφορές μας και κάθε μήνα προσφέρουμε ειδικές τιμές για τα μέλη μας.

  • Στη διαφήμισή μας, που είστε εσείς, που κρατάτε στα χέρια σας ένα κομμάτι από τη συλλογή μας.

Νομική Μορφή του LeatherTouch.gr

Leather Touch
Εμπόριο Δερματίνων Ειδών
και Αξεσουάρ 

ΑΦΜ: 998823025
Γ.Ε.ΜΗ. 69588103000
ΔΟΥ: ΙΓ' Αθηνών

Τηλέφωνο: 211 11 11 656 (+7)
Διεύθυνση: Φαιδριάδων 93-95
Αθήνα - 11364

 Τα προϊόντα μας διατίθενται για λιανική πώληση μέσω της παρούσης ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά, ή στα τηλέφωνα της εταιρίας μας. Οι φυσικές εγκαταστάσεις της εταιρίας είναι ανοιχτές προς το κοινό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είτε για να περάσετε από το Showroom κατόπιν συννενόησης, είτε για να σας κατευθύνουμε στον πλησιέστερο μεταπωλητή μας.

Ώρες Λειτουργίας Τηλεφωνικού κέντρου

10:00 - 18:00 (Δευτέρα - Παρασκευή)

10:00 - 15:00 (Σάββατο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας Τηλ. Κέντρου

(+30) 211 11 11 656 - 7

Απαραίτητη προηγούμενη τηλ. επικοινωνία για επίσκεψη στο Showroom.

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση τότε παρακαλούμε κατευθυνθείτε εδώΓια λοιπές πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε μας email, εδώ.


Διαβάστε ακόμα...

Γιατί το Ιταλικό δέρμα είναι το πιο γνωστό στον κόσμο?

Γιατί τα προϊόντα μας είναι μοναδικά;

Ποια είναι η διαφορά βιολογικής & χημικής βαφής;

Οι υπηρεσίες μας


Copyright © 2023 - LeatherTouch Store. Η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του άρθρου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας είναι παράνομη και διώκεται ποινικά από το νόμο.